Välkommen till Elektrikern’ i Värmdö

Ring oss direkt 08 – 446 831 13 eller fyll i formuläret nedan!

  Riktiga elektriker

  Självfallet är vi certifierade elektriker och följer alla säkerhetsföreskrifter och branschregler!

  El-jour 24/7

  El-jouren står öppen och väntar på ditt samtal, du kan ringa oss med dina el-ärenden dygnet runt!

  ROT-avdrag

  Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss och dra av upp till 30 % av arbetskostnaden (Gäller för alla!)

  Elektriker i Värmdö

  Letar du efter en bra elektriker Värmdö? Välkommen till rätt ställe – vi är en etablerad elfirma med bra priser och gott humör. Vår främsta tillgång är vårt arbetslag, som alltid gör sitt absolut bästa för att lämna kunderna så nöjda som möjligt. Vi är en av få elektriker med jour som faktiskt är glada att rycka ut mitt i natten! Det är för att vi brinner för det vi gör och har en riktigt bra sammanhållning i firman. Kontakta oss när du behöver hjälp med elen!

  Kontakta vår el-jour dygnet runt

  Om olyckan varit framme så kan vi lugna dig med att vår el-jour i Värmdö har öppet sin telefonväxel dygnet runt, och när du ringer är vi alltid snabba på att rycka ut. Med oss är du alltid trygg och väl omhändertagen. Vi ser alltid till att göra reparationer av elen snabbt och smidigt när vi rycker ut hos privatpersoner sent på kvällen och natten. Så om du behöver en bra elektriker så snabbt som möjligt – tvivla inte på att ringa!

  Service

  Vi utför även el-service i Värmdö av det mesta som har med el att göra, det kan gälla service av radiatorer eller service av luftvärmefläktar. Vad det än är som skall servas så gör vi det med stor omsorg, service är något som skall göra att man sparar pengar i längden - därför är vårt mål med el-service att se till att det vi servar fungerar som det skall och håller så länge som möjligt.

  Alla sorters el-arbeten

  Vi är en etablerad elfirma som sysslar med alla sorters el-arbeten, det finns i princip inget vi inte har gjort eller har expertis inom. Vi gör allt från små jobb som bara tar en timma att utföra till riktigt stora projekt som kan pågå under månader om inte år. Vad du än har för el-uppdrag så är vi intresserade av att höra om det, kontakta oss och berätta om ditt ärende!

  Elinstallation

  När det kommer till el-installation i Värmdö så vet vi vad vi gör, det är en av våra mest sålda tjänster och vi utför installationer i stora nybyggen, lägenhetshus, industrilokaler och kontorskomplex - men även mindre installationer som när du renoverar badrummet eller behöver en installation av dimmer.

  El-reparation

  Att reparera el är inte direkt ett jobb för en hemmafixare, hur händig man än är så krävs det specialkompetens för att hålla på med el-reparationer. Det är helt enkelt för farligt att göra det själv - därför kommer vi gärna ut och hjälper dig med trasigt kablage eller om du har fått problem med din elcentral.

  Referenser