Alla typer av el-arbeten

Vi på Elektrikern i Stockholm sysslar med alla typer av el-arbeten, oavsett vad du har för el-relaterat ärende så vill vi hjälpa dig. Vi är duktiga på att installera hela elsystem i nybyggen eller göra totalrenovering av elen i ett hus - till att utföra mindre arbeten som att komma och hjälpa dig fixa en trasig dimmer.

El-jour 24/7

Ibland händer det olyckliga saker med elen vid olyckliga tillfällen, och då är det tur att vi finns och står redo med vår el-jour dygnet runt. Vi svarar alltid i telefon och är snabba att rycka ut för akuta ärenden. Så när det blir kolsvart hemma och du inte vet vad som har hänt - ring oss, vi vet hur man fixar det mesta!

El-installation

En av de tjänster vi arbetar mest med är el-installation, oftast innebär det för oss att vi installerar elen i större byggnader, det kan vara lägenhetshus, industri eller kontorskomplex. Vi utför även el-installationer under renoveringar av bostäder, det är viktigt att man anlitar en certifierad elektriker för installation - dels för säkerhet men också för att försäkringen skall täcka något händer.

El-reparationer

Att reparera elsystem är inget för nybörjare, det är bäst att låta proffs sköta den biten - och det är de flesta medvetna om, därför arbetar vi mycket med el-reparationer Stockholm. Det kan gälla äldre bostadshus med trasiga kablage eller elsystem, vad det än är försöker vi alltid vara så diskreta och snabba som möjligt när vi utför en el-reparation eftersom vi vet att det är viktigt för våra kunder att vi inte stör dem i onödan.

Montering av dimmer & ljusutrustning

Skall du renovera? Då kommer du troligen att behöva någon som sätter upp ljusutrustning och fixar elen - vi är stolta över vårt hantverk när det kommer till belysning och vi ser till att det blir mer än bara ljust, när vi monterar upp ljusutrustning så blir det snyggt också.

Nyproduktion / Eldragning i Stockholm

Vid nyproduktion är det viktigt att elen blir dragen rätt från början, det är många säkerhetsföreskrifter som måste följas när man bygger nytt och att dra väl genomtänkt el är något man kan vara glad över i decennier. Kontakta oss i startfasen av ert projekt för optimalt resultat!

Offertförfrågan

    Förmånligt pris

    Vi tror starkt på att nöjda kunder kommer tillbaka, och att rättvisa priser är en grundpelare för att du som kund skall bli nöjd med tjänsten. Våra priser är därför satta med stor omsorg och vi är konkurrenskraftiga även på den punkten. Om du har frågar angående priser så får du gärna höra av dig till oss via telefon, mail eller formuläret här på hemsidan.

    Garantier

    När vi utför ett el-arbete för dig så kommer det alltid med en garanti om 10 år. Detta är för att du som kund skall känna dig trygg med oss som elektriker. Vi är säkra på att vi kommer att göra ett bra och hållbart jobb och lämnar därför gladeligen garanti. Vårt främsta fokus är att du som kund skall vara 100 % nöjd när du väljer att anlita oss.